miércoles, 10 de septiembre de 2008

Especuleitor II


Cuando se van "els senyors turistes" vuelven sus maquinas

4 comentarios:

 1. Una imatge fantàstica amb molta força!

  ResponderEliminar
 2. i tant de ver com es.... a l'estiu no es pot fer renou... ¡¡.. els turistes.... -- pero despres.. els residents... es igual... sa veritat es que no me se sa llei com per explicarla aqui, pero el que si es segur, es que a sa temporada alta, l'estiu, res de renou.... i es que.....

  Per cert, sa foto.... molt bone, acompaña aquet cel nuvol amb el final casi de temporada.
  Salutacions.

  ResponderEliminar
 3. Gracias Luis y Xec!
  Esta bestia inmunda despierta cada mañana a turistas y residentes de Addaia,Na Macaret,Coves Noves 1,arenal dèn castell,Son parc y si me apuras a los hippies que duermen en una furgoneta estacionada cerca de Favaritx!
  esto es solo el principio, hay proyectadas mas de 2000 plazas turisticas en la parte norte mas reventada de Menorca..por donde pastaban las cabras ahora corren los innombrables!

  ResponderEliminar
 4. Té molta força aquesta foto, i el titol i l'intenció més que encertada, no acaben mai de fer obres (Sols aturen l'estiu) sembla "La obra interminable".

  Per cert, una tonteria, la maquina es de la marca volvo, quan ho e lleguit juntament amb el teu text es com si digues que "Volvo" a expecular ara que s'han anat el turistes !! jaja (No em fasis molt de cas)

  ResponderEliminar

Gracias por visitar mi blog!!