jueves, 19 de agosto de 2010

Colores del "Mierditerraneo"

"Aguas cristalinas con tropezones de plastico y un intenso aroma a gasolina salada"

6 comentarios:

 1. Muchos tropezones tenemos en nuestras bellas aguas, el sábado por la noche, llegue hasta cla Pregonda para hacer unas nocturnas... imposible realizarlas estaban unas seis embarcaciones en la cala y una fiesta impresionante en los "chalets",regrese de vacio

  ResponderEliminar
 2. 7 dies,Paco...nomès falten 7 dies!!!

  ResponderEliminar
 3. Com es pot compaginar, això? no és cert que el turisme és una font d'ingressos impressionant? Es pot viure a l'illa sense turisme?... o cal canviar "el tipus de turisme"??
  Ànims que ja s'acaba l'agost!!
  Rosa Soler

  ResponderEliminar
 4. Hola Rosa,de viure sense turisme segur que es podria fer ,tenim prou camp per sembrar patates Je,Je!!,la veritat es que avui en dia vivim del turisme i si que es necessari...pero perque cullons han devenir tots junts a l'Agost i armar aquesta massificacio que dura un més i alimenta ses ganes de buitres urbanistics que empren aquest caos per dir que hem de construir mes parkings per anar a ses platjes verges,fer una carretera general el doble de grossa per que a l'hivern,els que qedem aqui poguem conduir una estona per un carril i una altre a l'altre carril per no avurrirmos,seria una burrada inmensa! i Menorca ja no serfia mai mes un refugi de tranquilitat i natura,aqui ja tenim mes robatoris,agressioons sexuals i altres actes delictius que son sa lletrta petita de el progrés i el benestar que ens ván prometrer durant aquest darrer boom urbanistic.
  Sa solució seria que els turistes vinguren escalonadament pero aixo seria una utopia.. a Espanya passa una cossa molt extranya i es que a l'Agost,vascus,catalans,valencians i reste de paissans estan d'acord amb una cosa en comun i es que han de anar a aquella illeta que fins ara no sabien que existia a passar ses seves "pijas vacances"...amb lo b``e que se está aqui desde abril,fins maig ..i a l`Hiver ni te cuento,quinas ganes tenc de passar fred!!!
  Salut i moltes gracies Rosa!

  ResponderEliminar
 5. Ostres, Toni.
  Ja ho entenc, ja... i ho se, perquè he vingut per Setmana Santa i això és una altra cosa moooooooolt més impressionant!!
  No estic d'acord amb el desdoblament de la carretera. Seria un error. Jo faig Olesa-Vilafranca cada dia darrera camions i no m'he mort. No té sentit per a dos mesos i tampoc passa res, per anar darrera d'altres cotxes. Vaig tornar de Menorca ara fa tres dies i no he fet tard enlloc!!
  L'error és que en aquest ESTAT, a tots ens donen vacances a l'agost... però això no ha de servir per especular, que ja hem vist quines conseqüències té. No n'aprenem!!
  SALUT i SORT (espero tornar fora de s'estiu!)
  ABRAÇADES!
  Rosa

  ResponderEliminar
 6. Muy buena entrada, yo dedique una a los percadores guarros, jaja

  ResponderEliminar

Gracias por visitar mi blog!!